Forberedelser til vinterenDa er siste helga i høstferien over og vi har gjort klart til vinter og snø på hytta. Materialer og div. annet byggemateriell er lagt under presenning, og tomta er ryddet for rot og rask!


Bordkledningen på laftahytta er ferdig, og den er ferdig behandlet med jernvitrol. Det blir spennende å se fargeforandringen på kledningen hver gang vi kommer til hytta. Disse veggene er behandlet med jernvitrol samme dag, men vær og vind påvirker fargeforandringene forskjellig på veggene. 


Neste prosjekt er å få inn pipe og ovn slik at vi kan være der og arbeide inne i vinter. Gleder meg til å se hvordan det blir når veggene kommer opp.


Vi ser rett over til naboene, og i dag har de beiset hytta! 


Bakveggen har akkurat fått et strøk jernvitrol. Den er nokså ujevn foreløpig, men med årene vil nok veggen forhåpentligvis få en fin gråfarge... Vi vurderer å sette inn et vindu her også slik at det blir mer lys i soveromsgangen. Tiden får vise om det blir gjort!

Pålene til tilbygg og terrasse er allerede på plass. 


Vindusomrammingen beises inne, (Farge: Bomull)

I neste innlegg skal jeg vise inspirasjonsbilder av soverom på hytta! Vi har enda ikke bestemt oss for hvordan soverommene blir, men vi finner vel på noe lurt :)

-Cathrine-

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Fargevalg – det er vanskelig det!

Valget falt på malmfuru!