Alle gulv er ferdige!Da er enda et delprosjekt ferdig, og nå begynner virkelig tilbygget å ta form inne. Beising og tre lakkstrøk er unnagjort!

Bildet er tatt før beising.

Yttergang like før gulvet ble ferdig.

Beising pågår!

T-skjortene ble veldig våte av beis etter hvert, så vi måtte bruke flere.


Litt av gangen og badet. Ferdig lakka.

Med god hjelp av hyttenabo Linda har vi fått beiset og lakket gulvene nå i februar.  Vi brukte bred gulvpensel og t-skjorter til å dra av beisen med. Farge på gulvene: Tyrilin interiørbeis farge Lys Varde. Valget falt på oljebasert silkematt lakk til gulvene. Den er visst sterkere enn den vannbaserte typen fikk vi fortalt.


Forrige helg var vi på hytta til mamma og pappa. Den ligger bare 80 meter fra vår hytte, og det er supert å kunne låne den når det ikke kan gås på gulvene i vår hytte.
 Litt tid til avslapping ble det også :)

Bildet under: På tur hjem etter en trivelig kveld hos hyttenaboer.
Flotte lykter på isen da vi spaserte over :) :)Neste prosjekt er å få opp stålpipa og sette inn ovn på det som blir kjøkken + en ovn i stua. Når det er gjort skal det opp panel på veggene.

Ikke helt ferdig utvendig ... Blir beising av vindusomramming til sommeren.
Farge Bomull.

Ferdiglakka gulv i dag!

Hyttemannen har begynt å legge "panel" i gangen. Dvs. supergamle gulvbord. Spikrene som er bruk er spesialbestilt. De er håndsmidd. Måtte jo stå i stil med "panelet"  :) Bilder kommer!

-Cathrine-

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Fargevalg – det er vanskelig det!

Valget falt på malmfuru!