Påska 2016 - Jobbing og skiturer

Bildet er tatt på toppen av Gravdalheia.


Da er påska over, og vi var på hytta i en uke! 


Bildene er tatt fra Gravdalheia. Ser du nøye etter, så ser du to hytter litt til venstre i bildet.
Den "øverste" er vår :)


Vi fikk gjort en god del, og med hjelp av pappa fikk vi starta med panelet i stua. Valget falt på Faspanel i furu fra Moelven. Jeg beiser panelet før det kommer på veggen, og vi bruker Tyrilin interiørbeis i fargen Lys Varde. Denne fargen har vi både på gulv og vegger.


Faspanel 12cm farge Lys Varde

Været var vekslende, så vi fikk gjort en del inne også. Det ble mange fine turer, så vi er meget godt fornøyd med årets påske. Gleder meg enormt til neste påske, for da har vi stue, kjøkken, bad - og ikke minst DO!! Denne påska har vi ikke hatt dette, og det byr på visse utfordringer. Godt at hytta til mamma og pappa er i nærheten :)


Hyttemannen og lillebror fikk tatt påskebadet ute!Prosjekt fuglekasse

Bildet tatt fra gangen og mot det som skal bli bad/bod. Lettere kaos...
Hyttemannen fikk lagt ferdig "Fjøsveggen". Dvs. en vegg med bordkledning fra et gammelt fjøs. Ble godt fornøyd med resultatet :) Vi skal bruke samme kledning det skal lages kjøkkenskap og skuffer.

Bordkledning fra fjøsvegg


Ferdig!

Beising av panel
Begge ovnene til tilbygget er på plass, og i løpet av påska fikk hyttemannen satt inn pipa. Det er en gammel komfyrovn på kjøkkenet, og en Dovreovn på stua. Foreløpig er det ingen vegg mellom ovnene, så det ser litt merkelig ut. Men det blir nok bra til slutt ;) Med hele tre ovner i hytta skal vi nok få det godt og varmt!

Stålpipe venter på å bli montert..
Hull til pipa lages.

Pipa monteres.
Begge pipene er på plass!
Døra til gangen er også på plass. Det er en eldgammel dør som vi har kjøpt på finn.no. Den skal grunnes og males lik de andre dørene; farge: Kalkgrå. Har ingen bilder av den foreløpig.

Utsikt mot mamma og pappas hytte.

Ut på tur!


All bordkledning ute ble ferdig, og det ble også montert en vifte som går på solcelle. Dette gjorde susen, for dugget på vinduene forsvant da vifta begynte å gå. Anbefales! Vi kjøpte den på sunwind.no, og den heter Minivent med separat solpanel sort.

Bildet er lånt fra sunwind.no
En liten TV ble også monter opp i gammeldelen av hytta selv om hyttemannen og storebror mener at TV ikke hører hjemme på hytta... Foreløpig kan vi bare se filmer, for parabolantennen er ikke kommet opp på veggen enda. Lillebror fikk sett noen filmer i løpet av påska, og var meget fornøyd da tv-en endelig ble hengt opp på veggen! For at TV-en skal være mindre synlig når den ikke er i bruk, skal det lages et skap rundt den :)


Det er fortsatt masse jobb igjen, men til helga skal storebror i huset være med å legge panel. Ting går litt fortere når vi er flere. Jeg har igjen å beise en del panel, så det blir nok hyttetur om to dager.

Guldvikselfie
Vi ble våt på beina på tur hjem...
Mye overvann på isen selv om den fortsatt er tykk.
Hytta vår ser du øverst litt til venstre i bildet.


Storebror kom på besøk siste dagen i Påska. Han ferierte i Åre og i Klungvika denne påsken. Her ser det ut som om våren har kommet, men det er nok bare i denne skråningen.. Snøskuterføret er nok ok enda en stund.-Cathrine-


Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Fargevalg – det er vanskelig det!

Valget falt på malmfuru!