Sommeren er på hell
Nå er det lenge siden innlegg her på bloggen. Sommeren er snart over, og jeg har ikke prioritert å sitte foran PC-en den siste tiden.

I sommer har vi vært mye på hytta. I ferien var jeg der faktisk hele 23 dager av 30, og det var helt skjønt å væra frakoblet alt av sosiale medier. Her på hytta har vi ingen mobiltilgang. Mobilen kan kun brukes til kamera. Noen ganger er det et savn å ikke kunne sende en sms eller slå på tråden til noen, men Internett er ikke et savn.

Inne i hytta er vi så og si ferdig - eller vi blir nok aldri helt ferdig... Vi har begynt å ramme inn sengene på soverommene, og fortsatt mangler det noen lister og diverse. Utvedig har vi fått på plass badestamp og platting. Stampen er allerede godt brukt av barna, og det går med vanvittig mye ved. Da er det godt at hyttemannen har vedhogst som hobby!

Her er et bildedryss fra sommeren 2017:


Hyttemannen og minstemann har i fellesskap laget flaggstang av ei furu som står på tomta. Den ble kvistet og barket, og for å komme i toppen var det en del kreative løsninger...


Deler av sommerferien ble litt roligere for minstemann. Med brudd i stortåa og krykker ble dagene ganske rolig :)


På fisketur ved Storfiskerplassen!


Vi var så heldige og fikk hjelp av sterke karer da stampen skulle bæres opp til tomta.
Med jord og myr rundt hytteveggen var det helt nødvendig å lage platting rundt deler av hytta. Forsatt ikke ferdig med dette prosjektet, men vi har kommet over halvveis i prosjektet.

Flott fangst som smakte godt på grillen!


Ny peis på terrassen, og den har fått navnet Globusen :) Fungerer supert, og fjerner alt av insekt når vi fyrer med kongler. Kjøpt på Felleskjøpet.

Første bad i stampen!

På loppis i Sverige fant vi masse fint i kobber, for vi digger det :)


Mamma og pappa tester ut mine nymalte stoler. To gamle utestoler ble som ny med signalgul bengalakk!


Plattingen rundt stampen er ferdig :)


Gutta krutt har jobbet hardt i sommer. De har laget bro og bygd flåte.

Nå gleder vi oss til hsøsten og håper på noen fine turer mellom jakt og fiskeoppdrag :)

-Cathrine-
Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Fargevalg – det er vanskelig det!

Valget falt på malmfuru!