Spennende besøk på hytta!


18. oktober hadde vi et trivelig og spennende besøk av Guro Kulset Merakerås fra Meramedia på hytta. Resultatet kan du lese i Adresseavisa i morgen, fredag 3. november! Vi er veldig spente på resultatet av besøket 😁 


Inne er det tid for å kose seg med masse lys og god varme i vedovnene, for tid til avslapping har vi også selv om det er mange små prosjekter på gang til en hver tid :) 

Det er veldig lurt med slike besøk som vi nå har hatt, for da får vi gjort unna alt det vi ikke har tatt tak i tidligere. I oktober har vi (les hyttemannen) derfor fått listet litt mer inne i hytta. Slike ting blir ofte satt på vent, men nå har hyttemannen hølva lister på spreng! Fortsatt ikke helt i mål, men det blir, det blir... 

På kjøkkenet har vi tatt ned overskapet. Der ble det følgefeil fordi jeg var så heldig å få kjøpe et flott, gammelt kråskap av ei venninne, så overskapet er nå fjernet. Kråskapet ble perfekt og nye hyller har kommet opp på veggen! Dvs. nye hyller er det vel ikke. Hyllene har vi laget av en gammel dør med nykjøpte hylleknekter i smijern. Har ikke bilde av hyllene, men det kommer.


På soverommene er alle senger rammet inn. Vi har bruk hobbyplank som jeg har malt. Omrammingen tar igjen samme "mønster" som vindusomrammingen. Vi har også laget speil på soverommene av gamle speilplater som vi har rammet inn og beiset i fargen Kongle. Under speilene har jeg gamle kommoder som jeg har malt i fargen Green leaf (samme farge som omrammingen på senga). Jeg har fjernet de tre nederst skuffene og sydd forheng av en gammel linduk! Knottene er kjøpt på nett.

Prosjektene på uteområdet har også gitt resultater. Plattinger rundt hytta gjør at det ikke kommer inn så mye jord og sand, noe renholderen i hytta setter stoooor pris på!


Det spekuleres og tenkes før ting blir som vi ønsker!


Gamle hesjestaurer skjuler rotet under terrassen!


Benk laget av overskudd etter bygginga. Vi får morgensola på en av plattingene, så her tenker vi å lage benker og bord som kan stå ute hele året. Gleder meg til å se hva hyttemannen lager, men jeg skal nok ha noen ord med i laget jeg også! Får jo masse inspirasjon i magasiner og på nett, så det står ikke på kreative ideer.


Under bålpanna har vi laget en ramme som vi har fylt med stein fra Salsnes.

Vi har også tid til å kose oss og dra på tur:

Minstemann har hatt prosjekt vindmøller i høst! På hytta har han laget to stk., og så har han vært på fjellet bak hytta og montert opp vindmølle!


På bildet over er det prosjekt treskål!


Herlig å våkne opp til denne utsikten en kald høstmorgen.

Nå gleder vi oss på vinter og snø!! 
Følg med, for vi har stadig nye prosjekter på gang.

-Cathrine-

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Fargevalg – det er vanskelig det!

Valget falt på malmfuru!