Da er vi i gang!

Tomta! Mye forarbeid må gjøres før hytta settes opp!
Endelig!!! Det er godt at vi er utdelt med en god porsjon tålmod, for det har tatt 5 år fra vi begynte å tenke på hyttetomt til all saksbehandling er avsluttet med et positivt resultat!! Grunneier Øyvind har hatt flere runder i systemet med flere avslag på søknad om hyttetomta. Men å gi seg var ingen hensikt, og nå ser vi at dette arbeidet har ført fram! Vi fikk ikke førsteønsket på hyttetomt, men ser nå at tomta vi har fått kan bli meget bra!


Disse bildene er tatt på ulike tidspunkt etter at vi bestemte oss for å søke om å få denne tomta. På bildet over står mamma (i blå jakke) ca ved punktfestet.

På tur opp til tomta. Bildet tatt fra mamma og pappas hytte.
I går fikk vi den endelige bekreftelsen på at alt er i orden, så nå begynner det virkelige arbeidet! I dag skal tomta ryddes og vi må vel se nærmere på hvordan hytta skal stå i forhold til punktfestet. Senere i høst blir det oppmåling og papirarbeid.

Utsikten blir bra når vi får ryddet litt skog!
Til venstre i bildet ligger mamma og pappas hytte.
På den andre siden ser vi Øset og veien + en hytte.

Her bruker vi avstandsmåler for å måle avstanden til vannet.
Den er 52 meter på det nærmeste (i luftlinje)
Hytta ligger ferdig til å laftes opp, for det er et gammelt laftet fjøs som vi har brukt som hytte der vi bodde tidligere. Hytta ble med oss på flyttelasset for to år siden. Vi skal i tillegg bygge på en ny del, så jeg er i full gang med å tegne. Bruker http://www.roomsketcher.com/ - et helt greit tegneprogram for den innvendige løsningen på hytta. Skal legge ut utkast etter hvert!

Her stopper veien! ikke lange biten å gå til hytta vår,
men bratt er det hvis vi ikke orker å gå rundt haguen :)

Nå leses det Hytteliv hver dag, og en ideperm er allerede fått innhold. Gleder oss masse til dette prosjektet, men det er menge og lange arbeidsdager før hytta kan tas i bruk. Om 2 år håper jeg vi kan avslutte prosjektet!!

-Cathrine-

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Fargevalg – det er vanskelig det!

Valget falt på malmfuru!

Godt fornøyd med hyttegulvet