Plantegninger

Da er tegningene til hytta ferdig. Utvendig er alt fiks ferdig tegnet, men innvendig kan det fortsatt bli noen justeringer. Ser allerede at det er ting som bør endres for å utnytte plassen mest mulig, så det vil vel komme oppdaterte plantegninger om en stund... Klikk på bildene for å få de større :)Den gamle laftahytta (eller fjøset som det en gang var) er på ca 50 m2, og resten blir nytt påbygg. Stua og kjøkkenet blir i påbygget.
 
 

Hytta er i underkant av 90 m2 + en liten hems over soverommene i gammeldelen. Vi har valgt å ha tre soverom slik at barna får hver sitt rom. Mellomgangen i gammeldelen av hytta har vedovn og plass til en liten sofa og bord, så dette blir nok barnas fristed.
 
Liten kjøkkenkrok i nybygget.
Veggen til venstre skal bare være en halvvegg mot stua.
 
Mellomgangen ved soverommene i gammeldelen
 
Det blir åpen himling på både ny og gammel del i hytta, men dette kommer ikke frem av bildene. Programmet som er brukt for å lage tegningene heter Roomsketcher.

Det blir tre vedovner i hytta, for vi ønsker å ha en skikkelig , god gammeldags kjøkkenovn. I tillegg blir det en på stua og en i den lafta delen av hytta. Det er bra at hyttemannen trives godt i vedskogen!


Illustrasjonsbilde, vet ikke hvilken ovn det blir enda :) 
 
 
Stua blir ikke så stor, men stor nok!
 
Stua fra annen vinkel.

 
Veggen til høyre mot kjøkken blir en halvvegg!
Men jeg fikk ikke til å tegne inn dette...


- Cathrine -
 

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Fargevalg – det er vanskelig det!

Valget falt på malmfuru!

Godt fornøyd med hyttegulvet