Første overnatting på hytta!


Da er påska 2015 over, og vi har hatt første overnatting på hytta! Hyttemannen, minstemann og en kamerat var de første til å overnatte. Palmesøndag ble første natt på hytta. Påskeaften var det min tur sammen med hyttemannen og minstemann til å overnatte, og det gikk veldig greit selv om vi fortsatt ikke har stue og kjøkken :)

Foreløpig har vi bare gamle møbler på hytta. De havner nok på bålet når hele byggeprosjektet er ferdig, men det er greit å ha møbler som man ikke trenger å være redd for under slike forhold :) I gangen, eller det som også vil fungere som en liten tv-stue skal vi bygge en sofa. Det skal også lages et skap for å ha tv i slik at vi kan gjemme den når den ikke er i bruk. TV på hytta er et ønske fra minstemann og meg, mens de to andre synes dette er fryktelig unødvendig... Men vi lever tross alt i 2015, og det finnes ikke nett eller mobilforhold på hytta, så da kan vi i hvert fall ha en TV, var minstemannens konklusjon!Hyttemannen har laget en flott lyskrone av elghorn. Den henger nå over bordet i gangen, men havner vel etter hvert over spisebordet når vi får en stue!Nå er byggetrinn 1 så og si ferdig. Dvs at vi har tre soverom, gang/tv-stue og bod. Byggetrinn 2 starter i løpet av våren, og da blir det stue, kjøkken, gang og bad + terrasse. Det gleder vi oss til!


Denne uka skal hyttemannen sette inn et vindu i gangen. Det er et lite vindu (50x70), men det er bare for å slippe inn litt lys,- dessuten er det ikke plass til noe større vindu. 
Vi er spent på å se resultatet!

Vinduet skal settes inn på bakveggen til venstre for midtstolpen.
Her lages det hyller på boden.


-Cathrine-
Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Fargevalg – det er vanskelig det!

Valget falt på malmfuru!

Godt fornøyd med hyttegulvet