Det jobbes med reisverk!Nesten all fritid brukes på hytta, og nå er hyttemannen snart ferdig med reisverket. Det har vært noen små justeringer underveis, så nå er vi alle fornøyd :)

Neste steg er å få opp stokkene i taket! Men det er visst litt jobbing for å få stokkene på plass...

Her kommer et bildedryss fra de to siste helgene på hytta. Beklager dårlig bildekvalitet :(
Jeg og minstemann syklet/gikk sammen med hundene halve veien til hytta. En fin trimtur både for firbeinte og tobeinte...

Endelig fram ved parkeringsplassen!


Centa tok seg en velfortjent pause da vi kom til hytta.


Der hyttemannen står blir inngangsdøra.


Tid til fiske er det alltid, og her kommer karene med dagens fangst.


Der stolene står blir det kjøkken.


Vi har senket gulvet på det som blir badet pga av takhøyden. Tror det blir greit nå, men var skeptisk...Her sitter jeg på "kjøkkenet" og ser på deler av stua :)


I helga fikk vi hjelp av sterke karer til å løfte opp den første stokken som skal ligge tvers over hytta. I helga var Linus med oss på hytta, og vi var like spreke som forrige helg!Linus og gudfar :)


Dette er den gamle ytterdøra til laftadelen av hytta. Den er laget av hyttemannen, og er ikke så høy :) Samme høyde som på dørene i gamle dager!!! I og med at dette var ytterdøra, så er den innsmurt med tjære. Min jobb er nå å få fjernet tjæra, og det er en tålmodighetsprøve. Men det funker! Døra, som nå blir mellom kjøkken og soveromsgangen, skal etter planen males i samme farge som resten av innerdørene - kalkgrå.Så langt kom vi denne helga! Morsomt når vi ser at det går fremover :)


Søndagen var jo kjempefin - knallblå himmel hele dagen!

- Cathrine-
Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Fargevalg – det er vanskelig det!

Valget falt på malmfuru!

Godt fornøyd med hyttegulvet