Alle vinduene er på plass!


I helga ble de siste vinduene satt inn, og hyttemannen startet med bordkledningen på baksiden. Lørdag var fortsatt "Roar" i aktivitet med vind og regn, men på søndag giddet han ikke mer, så da hadde vi strålende sol. Nydelig høstvær :)Stormen "Roar" hadde med seg masse nedbør, så stien var ikke å se på hytta i helga.

Mamma
Gleder meg til all utvendig kledning og omramming rundt vinduene er ferdig, for da starter vi jobben innvendig. Dvs. at jeg har sagt at vi skal prioritere å få til en utedo før vi starter på inneprosjektet.... Tiden får vise, men jeg vil ha DO :) :)


Pappa og hyttemannen bærer her opp de største vinduene. De ble satt inn til slutt. Størrelsene på våre hyttevinduer er ikke av de største. Vi har valgt god, gammel tradisjon for vindusstørrelser på fjellhytta, og er fornøyd med resultatet!

Slik ble det! Stuevinduene ut mot terrassen. Til høyre i bildet ser du hvor ytterdøra skal stå.


Vi er veldig fornøyd med valg av vinduer (Natre), og vi har endelig fått tak i ny hyttedør og altandør. I skrivende stund har jeg tatt første strøk på døra, og resultatet og fargevalg kommer i neste innlegg.

Her kommer et bildedryss som viser hvor langt vi har kommet utvendig.Utsikten fra stuevinduet :)

Innimellom legger jeg ut på Facebook og Instagram om at bloggen er oppdatert, men dette gjør jeg ikke hver gang, så jeg håper du tar en titt innom ellers også :)

Ha en fin kveld!

-Cathrine-Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Fargevalg – det er vanskelig det!

Valget falt på malmfuru!

Godt fornøyd med hyttegulvet