Nytt år - nye muligheter!


2016 starter med nydelig vær, men med alt for lite snø. Temperaturer under - 20 grader har gitt oss en et fantastisk flott skøyteis. Kan ikke huske å ha sett maken! :)Hyttemannen har ikke hatt fri i jula, så nå er alt elektrisk (12v) lagt opp slik at ledninger blir skjult i veggene. Vi skal ha minidownlights oppå stokken som går tvers over hytta inne, noe jeg tror blir stilig! Ellers er det lagt opp til kontakter og lysbrytere. Vi har også lagt opp til kontakter som kobles opp mot aggregatet slik at vi kan støvsuge m.m. uten å måtte ha skøyteledning gjennom dør/vindu.
Før jul isolerte Even og en kamerat resten av hytta, noe vi satte stor pris på. I helga startet hyttemannen med å legge gulv, så nå skjer ting raskt!Jeg skal bidra med beising og lakkering av gulv. Vi bruker den samme fargen som i resten av hytta: Tyrilin interiørbeis farge Lys varde. Deretter 3-4 lag med matt lakk. På veggene blir det panel i samme farge; dvs. at på den ene veggen i stua legger vi kledning fra en gammel låve, og i gangen bruker vi gamle gulvbord fra et stabbur som panel på veggene.


Vi gleder oss til gulvet er lagt, så vi kan sette inn ovnene på kjøkkenet og stua! neste innlegg regner jeg med blir fra gulvlegging :)

-Cathrine-

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Fargevalg – det er vanskelig det!

Valget falt på malmfuru!

Godt fornøyd med hyttegulvet