Sommerferien 2016!

Da er sommeren over, og vi har vært på hytta mesteparten av tiden. 


Hyttemannen har fått opp pipe og mur på stua, og storebror har gjort ferdig hylla på kjøkkenet. Ellers er det mange småprosjekt både inne og ute. Jeg har ikke vært så flink å ta bilder av alt, men her kommer et bildedryss fra sommeren 2016.


Vi gleder oss til å få badestamp på hytta, men foreløpig er det stampen til mamma og pappa i nabohytta som brukes :)

Prosjekt utedo er snart ferdig. Nå er vi på utkikk etter en sinkbalje eller lignende som skal fungere som vask. Problemet er at de fleste ikke er flat i bunnen, og da renner ikke alt vannet ut i det hullet vi har tenkt å borre på... Utedoen er laget med to kammer på ca 2 meter dype hull. Vi har foreløpig tatt hull på en side.På utedoen valgte vi en frisk og lys blåfarge, og benken og gulvet ble malt i en lys gråfarge. Bildet av kongeparet har selvfølgelig kommet opp, men det mangler fortsatt litt stæsj før det er ferdig.


Utvendig er utedoen også behandlet med jernvitrol. Trappa er superspesiell... Ble meget orginal når den var ferdig, men den fungerer bra :) På veggen mot hytta blir det utedusj, så her er hyttemannen i gang med å lage platting nå. På soverommene skal alle sengene rammes inn, og vi lager omrammingen slik at den passer til vindusomrammingen. Vi bruker hobbyplank fra Biltema. Her er hyttemannen i gang på minstemanns soverom. Fargen på omrammingen blir blå (Farge: jeans) på dette rommet, og det blir ulik farge på alle tre soverommene. Prøveligging i senga under arbeidet :)


Inngangspartiet er snart ferdig, men det har jeg ikke bilde av. Legger derfor ut dette bildet som viser inngangsdør og utelys!


I sommer har vi fjernet noen trær rundt hytta for å få bedre utsikt til vannet


 Før og etter bilde. Her skal vi ta enda mer av trærne. Tror nok at den store grana kommer til å falle :)


Det har ikke vært så mange soldager i ferien, men litt bading ble det. Både hunder og barn fikk avkjølt seg på varme dager, for temperaturen i vannet var på ca 20 grader.
 Vi har satt en del garn, men det er heller dårlig med fangsten. 


Vannliljer på terrassen

Vaffelsteking på terrassen er populært!

Storebror Even har laget hylla som ligger på toppen av halvveggen som deler kjøkkenet og stua. Den er laget av furu som han har hogget, barket , høvlet og pusset. Han har beholdt en av kvistene slik at hylla svinger inn på den andre veggen. 

Arbeidsdrammen på bordet ser jeg ..
Jeg har beiset hylla i samme farge som stokkene/veggene (Tyrilin Interiørbeis Lys Varde). Lampene som henger ned fra stokken har hyttemannen laget av elggevir. Det er festet downlights fra sparelys.no i geviret.

Noen slapper av mens andre jobber :)Snåsaskifer legges under ovnene og på muren.Her er hyttemannen i gang med å lage benk på badet. Den lages av rester som er igjen etter laftinga av gammeldelen av hytta.


Minstemann har ansvaret for å lage gangveg mellom hyttene!Lerretsbilde av storebror tatt på fjellet bak hytta!

Familien samlet til middag :)

Gleder oss til høsten, for det er stadig nye prosjekt som skal gjøres ferdig!

-Cathrine-


Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Fargevalg – det er vanskelig det!

Valget falt på malmfuru!

Godt fornøyd med hyttegulvet