Hurra! Vi er finalister i Inspirasjonsprisen - Hytteprisen 2016!


Hjelpe meg! Tenk at vi er en av ni finalister til Inspirasjonsprisen - hytteprisen 2016. Det hadde vi ikke trodd. Vi ser av de andre finalistene at vi har utrolig flotte konkurrenter, men synes du at vi fortjener å vinne - så stem på oss. Avstemmingen foregår uka etter påske. Følg meg gjerne på Instagram: @hyttapaahaugen. Her kan du følge med på hyttelivet vårt.


Vi feiret sammen med gode hyttenaboer når vi fikk vite at vi var finalister :)
Nå er det lenge siden jeg har laget et blogginnlegg, så det er vel på tide å skrive noen ord. Dette har sin forklaring i at vi ikke har vært så mye på hytta i den siste tiden. Perioder med lite snø har gjort at det har vært vanskelig å komme seg innover, men vi har allikevel vært der noen døgn siden jul. Bildene i dette innlegget viser at litt snø har vi jo hatt :)Herlig utsikt fra utedoen!


Vi jobber fortsatt med en del små prosjekt inne i hytta. På soverommene skal sengene rammes inn, og her er vi i tenkeboksen på hvordan vi skal gjøre dette, og hvilke farger som skal brukes. Minstemanns rom er så og si ferdig. Han har fått blå omramming på senga (farge: Denim). De to andre soverommene skal også ha hver sin farge. Akkurat nå tror jeg det blir grønt og rødt. Den grønne farga vi har sett på heter Madanee fra jotun, Rødfargen er jeg mer usikker på...

Omramming ferdig, men mangler litt stæsj.

Prosjekter er det alltid på hytta vår. Nå er badestampen bestilt, og vi gleder oss til å kunne ta i bruk den i løpet av sommeren. Stampen skal integreres i en av de plattingene vi skal lage ute. Jeg har lyst til å kle stampen med naturstein, men hyttemannen er ikke helt enig.. da må jeg i så fall finne steinene selv... Stampen er bestilt hos Villmarksbad.no, og vi har valgt grå farge på glassfiberen.

Inne i hytta har hyttemannen fått på plass siste rest av listverk som manglet, og nå kan vi faktisk nyte tilværelsen uten å ha MÅ-oppgaver hver gang vi kommer til hytta. Det er deilig å bare ligge på sofaen også...
I og med at storebror Even er på det største bilde i hytta måtte minstemann få to bilder. Han ble godt fornøyd med resultatet på veggen :)
Lampene av gevir gir fint lys over kjøkkenbenken. Hyttemannen har laget de. Spotter fra sparelys.no er brukt for å lage lampene.


Hundelivet er helt topp på hytta! Her hviler de etter dagens skitur.

Det kommer nok et blogginnlegg om ikke lenge! Nå venter vi bare i spenning på om vi når til topps i Inspirasjonsprisen 2016!

Følg med, følg med....

-Cathrine-


Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Fargevalg – det er vanskelig det!

Valget falt på malmfuru!

Godt fornøyd med hyttegulvet