Livet på hytta

Det blir ikke så mange innleggene på bloggen ser jeg. Tiden flyr i fra meg når det gjelder blogging, men ett og annet innlegg kommer det fortsatt til å bli.

Men her kommer en oppdatering på hva vi har gjort så langt i 2018.

Rett før påske hadde vi nok et spennende besøk på hytta. Journalist Christina B. Kjeldsen og fotograf Ina Kjellmo Skjefte kom og var sammen med oss på hytta en hel dag. De fikk hytta til fri disposisjon og bilder ble tatt i alle vinkler – både inne og ute. Resultatet av besøket vil dere snart få se… Foreløpig er det hemmelig hvor og når!

Vi har tilbragt over 70 dager på hytta hittil i år. Været har vært helt fantastisk både vinter som sommer, så det meste av tiden tilbringer vi ute.

Av nye prosjekter, så er det nå utekjøkkenet som holder på å ta form. Hyttemannen skal støpe benkeplate, og jeg er spent på resultatet. Vi har laget flytebrygge som skal settes på vannet til neste sommer, grønnsakshage har det blitt og hundehuset har fått ny bordkledning som jeg har smurt med jernvitrol.

Her kommer et bildedryss.


Vinteren var kald, men fin. 
Hyttebesøk og nyvaska hytte :):


Interiørfotografering pågår :) Påsken 2018 var fantastisk fin!Og våren og sommeren fortsatte med samme flotte vær!:


I vår laget vi grønnsakshage på hytta.
Hengekøyer er på moten og vi er med på laget!Brettspill og kortspill på terrassen hele sommeren.

Starten på høsten ble også like flott!


Til neste sommer kan all mat lages ute på vårt nye utekjøkken! Fortsatt en del som gjenstår før kjøkkenet er ferdig, men det blir, det blir!!-Cathrine-Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Fargevalg – det er vanskelig det!

Valget falt på malmfuru!

Godt fornøyd med hyttegulvet