Hemsen er ferdig!

 
Da er gulvet ferdig lakkert og rekkverket kommet opp på hemsen. Det eneste som mangler nå er trappa, og vi har ikke bestemt oss for trapp/stige enda.
 
 
Disse to bildene er tatt før listverk i front og siste stolpe på rekkverket og alt panelet på hemsveggen er på plass. På veggen innerst i gangen blir det satt inn et avlangt vindu - forhåpentligvis før påske.
 
 
Jeg har vel nevnt det i tidligere blogginnlegg, men fargen på dørene heter Kalkgrå. Listverket rundt dørene er fortsatt ikke helt ferdig, men til helga er vel hyttemannen i mål med dette!
 
Siste panelet på hemsen legges!

Vi beiser panelet før vi får det på veggen.
Hjemmelaget listeverk = sparer masse penger :)
Listverk rundt dører og vinduer er lik de som er i sommerparadiset
 vårt på Salsnes. Ideen har vi hentet der!
 

Listverk langs gulv begynner også å komme på plass i gangen og på soverommet vårt. Listverket i taket må vi vente med, for hytta kommer nok til å sige en del enda...
 
 
På soverommet vårt + minstemanns rom legger vi beiset "taktro" på veggene. Storebrors soverom får samme panel som i gangen (smalt faspanel). Alt beises med Tyrilin interiørbeis i fargen Lys Varde. Vi beiser med pensel og stryker av med klut.
 
Veggene på vårt soverom. Yttervegg er beiset i fargen Kongle.
"Taktro" på delingsveggene i fargen Lys Varde.
Til helga skal storebror selv legge panel på sitt soverom, og hyttemannen skal begynne på minstemanns soverom. Vi håper å få ting mest mulig ferdig til påske, slik at vi kan overnatte. I dag kjøpte vi inn propan, så nå kan vi snart lage oss litt mat på hyttekomfyren. Kjøleskapet har vi ikke så mye bruk for enda...
 
- Nye bilder kommer til neste uke -
-Cathrine-

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Fargevalg – det er vanskelig det!

Valget falt på malmfuru!