torsdag 15. januar 2015

Hemsen er ferdig!

 
Da er gulvet ferdig lakkert og rekkverket kommet opp på hemsen. Det eneste som mangler nå er trappa, og vi har ikke bestemt oss for trapp/stige enda.
 
 
Disse to bildene er tatt før listverk i front og siste stolpe på rekkverket og alt panelet på hemsveggen er på plass. På veggen innerst i gangen blir det satt inn et avlangt vindu - forhåpentligvis før påske.
 
 
Jeg har vel nevnt det i tidligere blogginnlegg, men fargen på dørene heter Kalkgrå. Listverket rundt dørene er fortsatt ikke helt ferdig, men til helga er vel hyttemannen i mål med dette!
 
Siste panelet på hemsen legges!

Vi beiser panelet før vi får det på veggen.
Hjemmelaget listeverk = sparer masse penger :)
Listverk rundt dører og vinduer er lik de som er i sommerparadiset
 vårt på Salsnes. Ideen har vi hentet der!
 

Listverk langs gulv begynner også å komme på plass i gangen og på soverommet vårt. Listverket i taket må vi vente med, for hytta kommer nok til å sige en del enda...
 
 
På soverommet vårt + minstemanns rom legger vi beiset "taktro" på veggene. Storebrors soverom får samme panel som i gangen (smalt faspanel). Alt beises med Tyrilin interiørbeis i fargen Lys Varde. Vi beiser med pensel og stryker av med klut.
 
Veggene på vårt soverom. Yttervegg er beiset i fargen Kongle.
"Taktro" på delingsveggene i fargen Lys Varde.
Til helga skal storebror selv legge panel på sitt soverom, og hyttemannen skal begynne på minstemanns soverom. Vi håper å få ting mest mulig ferdig til påske, slik at vi kan overnatte. I dag kjøpte vi inn propan, så nå kan vi snart lage oss litt mat på hyttekomfyren. Kjøleskapet har vi ikke så mye bruk for enda...
 
- Nye bilder kommer til neste uke -
-Cathrine-

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar