Prosjekt utedo!


Minstemann på tur!
Vi har gått bort fra biodo, og lager heller en litt "modernisert" utgave av god, gammeldags utedo... Det er når man sitter på utedo man føler man er på hyttetur :)Ser litt merkelig ut, men platene skal sages av slik at de ikke stikker opp så mye :)
Det lages to kammer med drenering i bunnen. Hvert hull er ca to meter dypt, så det skal holde i noen år tenker jeg! Det vil ikke bli to do, men når det ene kammeret er fullt skifter vi plate slik at hullet flytter plass. Ikke sikkert du forstår, men bilder kommer etter hvert :)


Inne er listing av soverom snart ferdig, så nå ser vi snart enden på all listingen i hytta. Kjøkkeninnredningen er snart ferdig, men det mangler en skuffe og noen hyller. Kjøkkenprosjektet er det storebror i huset som har ansvaret for, men akkurat nå er han travelt opptatt som guide/klepper i Moelva på Salsnes.
Nye lamper over kjøkkenbenken :)
Mamma med trollhasselen min i sekken!
Før alt blir helt ferdig på stue og kjøkken skal det mures opp en vegg mellom ovnen på stua og oven på kjøkkenet. Denne veggen skal vi kle med skifer, men det får ikke hyttemannen startet på før alle delene til pipa har kommet.

Sjeldent syn ved vannet før vi kommer helt inn til hytta! Svaner :)
Provisorisk bord... Det er dårlig med utemøbler på hytta foreløpig!
I helga har jeg behandlet de siste veggene med jernvitrol, så nå er det bare noen takkasser igjen. Vi har igjen å beise rundt alle vinduer på tilbygget, men håper at vi får gjort dette i ferien.


På bildet over er det arbeidsgjengen til hyttemannen som er på besøk. 

Til uka starter vi ferie og reiser bort en liten tur, før resten av ferien skal tilbringes på hytta.

Vi gleder oss!

-Cathrine-

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Fargevalg – det er vanskelig det!

Valget falt på malmfuru!