Taket på tilbygget er nesten ferdig!


I de siste ukene har det blitt tak på hytta, så vi har endelig en plass å sitte ute når det regner. Overbygd terrasse er helt topp, for vi er mest ute når vi er på hytta - uansett vær og vind :)


I de to siste ukene i august kom sommervarmen til Trøndelag, noe som passet perfekt for takleggerne! I strålende sol var det noen svette arbeidskarer på taket, men jeg sørget for at de fikk godt å drikke og energi i kroppen mellom øktene :)Med god hjelp er nå taket snart på plass, og været har vært supert i forhold til slikt arbeid.

Her beiser jeg de siste bordene til innvendig tak, farge: Tyrilin interiørbeis, Hvitkalket med økt fargepigment (manuelt blandet). Vi fikk Fargehandelen til å blande i mer hvit pigment i fargen slik at jeg slapp å beise bordene to ganger.


Hyttemannen har vært mye på hytta om ettermiddagene/kvelder for å bli ferdig, og vi har fått god hjelp fra pappa, venner og andre i familien. Takk til alle!


Det blir tid til litt avslapping også - både bading og fisking er noe alle setter pris på.Kaos på terrassen.... 
Gleder meg til vi får fjernet og ryddet alt rot slik at vi kan ta med hagemøbler og annet stæsj til hytta :)


5.september:Bildet over er tatt i dag, og taket ble så og si ferdig. 
Nå mangler det bare noen småting.
Neste prosjekt er utedo!
Vi har bestemt oss for å ikke sette inn snurredass, men heller lage en god gammeldags utedo, med litt mer komfort enn de skikkelig gamle utedoene. Hyttemannen skal bygge et lite hus ved siden av hytte, noe jeg tror blir bra. Finner vi ut at vi heller skulle ha hatt en snurredass har vi mulighet for å installere dette på hyttebadet senere.

- Cathrine-
Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Fargevalg – det er vanskelig det!

Valget falt på malmfuru!

Godt fornøyd med hyttegulvet