Høstjobbing på tomta


Da har høsten kommet, og været holder sg fortsatt fint selv om temperaturen ikke lengre er like høy. Dette passer arbeidskarene perfekt, for nå renner ikke svetten like mye som før, og alle insekter har forsvunnet.

Ny midlertidig sitteplass
Forrige helg kom de siste pålene i jorda og de er nå ferdig støpet. Så alt er klart til å begynne med tilbygg og terrasser, men først skal bordkledningen på gammeldelen på plass.

Det er mange lauvtrær som skal bort etter hvert...
Mamma slapper av ved terrassepålene!

I helga har hyttemannen, pappa og minstemann lagt til rette for å legge bordkledning. Jeg har ryddet litt på tomta og beiset en vegg på mamma og pappas hytte sammen med mamma. I tillegg har vi plukket 17 liter blåbær rundt hyttene :)
Her bruker vi opp gammel isolasjon..
Litt mer jobb da den må legges i to lag pga av tykkelsen..
 

Vi har tatt innover noen gamle møbler som skal stå i gammeldelen i vinter. Det kan være greit å ha en sittegruppe inne etter hvert. Må også få inn ovnen snart, for plutselig blir det skikkelig kalde høstdager!

Mamma og pappas gamle hyttemøbler! 
Første kaffepause inne i hytta :)
Til helga skal vi ha matlaget hjemme hos oss, så da blir det nok ikke mye jobbing på hytta på lørdagen i hvert fall. Satser på å få jobbet litt på søndag, for vi må få på bordkledningen og smurt den med jernvitrol før det blir for kaldt.

Asfaltplater har kommet på veggen... 
Her legges vindsperre på veggen!

Vi håper på en knallfin høst!!

-Cathrine-
Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Fargevalg – det er vanskelig det!

Valget falt på malmfuru!

Godt fornøyd med hyttegulvet